Oj..

.. jag råkade ljuga. Det ska vara sju inlägg, åtta med det senaste. Det skulle vara tio sammanlagt med de som inte blev publicerade. Nu är allt rätt, nu ska min själ äntligen få ro :)

Tjo hopp

Tre månader.

Hej allihopa. Nu har jag haft den här bloggen i tre månader, och lyckats åstakomma hela 10 inlägg. Inte illa va?!! ;) (det sista var menat som ironi, om det inte verkade uppenbart..)

Men allafall, att ha blogg var svårare än jag trodde.. Att komma på vad som ska skrivas, och sen sätta sig och ta den tiden det krävs att skriva ner det. Egentligen är att ge sig tid att skriva som jag har haft svårt för, att skriva är lätt som en plätt sålänge jag inte får skrivkramp eller prestationsångest.

Jag är sjuk, halsont och feber. Jag trodde jag skulle klara mig, men att vara onaturligt trött och vilja sova redan kl 20-21 tiden såg jag inte som nått allvarligt. Tröttperioder har jag ju hela tiden. Gnäll, gnäll, gnäll..  :)
Fick halsont i fredags, och det har legat där och skavt under helgen men inget mer. Under lördagkskvällen 'försvann' det mirakulöst, men svekfullt som allt det onda brukar vara så kom det tillbaka under söndagen.
Idag kändes det som en rasp bytt plats med min hals, och att bomull tagit mitt huvud i besittning. Under eftermiddagen skulle jag vila en timme eller så, men vaknade lagom till middagen, fyra timmar senare. Efter maten kom jag på att jag hade en bok som var tvungen att lämnas tillbaka på biblioteket. Efter biblioteket svängde jag förbi Ica och handlade onödiga godsaker, som ost och yogurt. Det blir nog en tidig kväll ikväll oxå.

Nu sitter jag och skriver, dricker te och äter ost (mums!!) och lyssnar på Milow. Han är min nya favvo-artist. Visst, Ayo technology är ganska tjatig vid det här laget, men resten av hans låtar är helt underbara!! Lyssna på Darkness Ahead and Behind, Coming Of Age, Out Of My Hands och House By The Creek. (Ursäkta, men nu antar jag kallt att de flesta som läser det här har Spotify (Guds gåva till männskligheten!!)).
Han är från Belgien men sjunger på perfekt engelska, och har en medsångerska som är en ängel. Tydligen sjunger han bara covers, men han gör det bra!!

Nu kallar sängen, det blir förmodligen en sjukdag imorn. Jag har broderi, men det vet jag hur man gör, och har redan ett mönster klart.

Höres imorn. Det är ett hot, inte ett löfte!
Kram Kaisa <3

RSS 2.0